Jennifer Lopez toont haar losse heupen aan heel de wereld

Jennifer Lopez toont haar losse heupen aan heel de wereld

De zangeres geniet samen met haar vriend Ben Affleck van de Super Bowl en bijbehorende pauze-act.

Jennifer Lopez heeft dit weekend flink genoten van de Super Bowl en de bijbehorende Halftime Show. De zangeres woonde de belangrijke sportwedstrijd samen met haar vriend Ben Affleck bij. En daar zijn natuurlijk de nodige beelden van!

Het stel werd gespot op de tribune van het SoFi Stadium in Inglewood, Californië. Op deze plek vond de grote finale van de Super Bowl plaats tussen de Los Angeles Rams en Cincinnati Bengals.

Alle fans die aanwezig waren in het stadion, konden Lopez en Affleck voorbij zien komen op de grote schermen.

Ook de kijkers thuis werden getrakteerd op beelden van de verliefde sterren. Televisiezender NBC, die dit jaar de allesbeslissende wedstrijd mocht uitzenden, bracht namelijk voor een speciaal fragment alle aanwezige celebrities in beeld.

De twee genoten niet alleen van de wedstrijd, maar ook van de fantastische Halftime Show die de organisatie dit jaar weer in petto had. Op het podium gaven onder meer Mary J. Blige, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Eminem een flinke show weg.

Lopez en Affleck gingen dan ook helemaal uit hun dak. Vooral de zangeres liet haar soepele dansmoves eens even zien. Op beelden is dan ook te zien dat zij lekker naast haar mannetje staat te dansen.



NieuwsFilm

meest populair