Waarom deze 'Harry Potter'-acteur zijn toverstaf zo gek vasthield

Waarom deze 'Harry Potter'-acteur zijn toverstaf zo gek vasthield

Robert Pattinson maakte een bewuste keuze.

Robert Pattinson was in 2005 te zien als Cedric Diggory in de film Harry Potter and the Goblet of Fire. Recent vertelde hij tijdens een interview waarom hij het nodig vond om zijn toverstaf vast te houden alsof het een geweer was.

Pattinson sprak met GQ over een aantal van zijn meest bekende rollen. De film van Cedric Diggory is een van zijn eerste echt grote rollen.

Harry Potter
"Ik weet nog dat ik een toverstaf vast had en dat ik het wat sullig vond voelen om hem vast te houden als een toverstaf. Dus hield ik hem vast als een geweer, met twee handen en deed ik alsof ik in een Die Hard-film zat. Ik denk dat ik zelfs één oog gesloten heb, alsof ik omlaag kijk en er een zoeker in zit," vertelde Pattinson.

Pattinson's personage kwam in dezelfde film waarin de acteur zijn debuut als hem maakte om het leven. Dat was ook het moment waarop velen vinden dat de franchise volwassen werd.

"Hij is de eerste die dood gaat in Harry Potter en dat is echt mijn claim to fame." Ook meldde de acteur dat het zijn eigen idee was om Cedric te introduceren door hem uit een boom te laten springen. Iets wat hij later ook deed toen hij de verliefde vampier Edward Cullen speelde.

NieuwsFilm

meest populair