Paris Hilton in een verleidelijk ochtendjurkje

Paris Hilton in een verleidelijk ochtendjurkje

De celeb gaf haar man vast een Valentijnsochtend om niet te vergeten.

Heb jij Paris Hilton in 2005 of later in de horrorfilm House of Wax gezien? Zo ja, dan zag je haar waarschijnlijk beste optreden in een film tot op heden. Geen van haar latere pogingen zijn namelijk veel beter te noemen. Slechter of bedenkelijker wel.

Uiteraard zit Paris niet voor haar acteertalent in films. Ze is een celeb die mensen maar al te graag zien. De laatste jaren is ze niet of nauwelijks te zien in films of series aanwezig, maar daar komt zeker verandering in.

Zo staat op de IMDb de komedie Paris'in Sirri nog pending. Hierin speelt ze overigens zichzelf, dus het is even de vraag wat voor een komedie het is. Ook heeft ze een rol in de actiefilm China Game.

Helemaal Paris op Instagram
One day until the day of love! 😍🥰 When I see flowers I see magic 🪄, romance 😘 and beauty. 🌹 What's your favorite Valentine's Day surprise?💘 schrijft de creatieve Paris bij een reeks foto's op Instagram.

Op de foto's zien we de celeb in haar nachtjaponnetje dat ze mogelijkerwijs aan had voor haar man Carter Reum waarmee ze in 2021 in het huwelijksbootje stapte.


Zien hoe de 40 jarige Paris Hilton eruit ziet in haar nachtjaponnetje? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair