We zijn nog lang niet van Captain Marvel af in het MCU

We zijn nog lang niet van Captain Marvel af in het MCU

Brie Larson is pas net begonnen.

The Marvels-actrice Brie Larson onthulde in een nieuw interview dat haar tijd als Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe voorlopig echt niet tot een einde komt.

Tijdens een interview met Insider legde Larson uit hoe belangrijk het personage Captain Marvel voor haar is. "De nieuwigheid is er voorlopig nog niet van af. Het is echt de rol van een leven. Het is een enorme eer en het gaat al mijn verwachtingen te boven dat ik mag helpen dit symbool voor mensen tot leven te brengen."

Voorlopig niet weg
De actrice houdt ervan dat haar personage zo belangrijk is voor mensen en laat weten dat dit echt het begin is.

"Drie jaar zijn voor mij het begin waarin ik te zien heb gekregen hoe belangrijk dit soort personages kunnen zijn voor mensen. Ze kunnen kracht geven, zelfvertrouwen geven, een gevoel van gemeenschap. Dus ja, we zijn pas net begonnen en ik kijk ernaar uit dat mensen kunnen zien wat de toekomst brengt," aldus de actrice.

Larson voegde zich in 2019 bij het MCU en heeft de rol pas in drie films gespeeld. The Marvels wordt haar tweede solofilm, al zien we het personage in de film wel samenwerken met Monica Rambeau en Kamala Khan.

In februari 2023 is de film in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair