Steeds meer hints naar terugkeer Iron Man in het Marvel Cinematic Universe

Steeds meer hints naar terugkeer Iron Man in het Marvel Cinematic Universe

Doctor Strange 2 zou de held kunnen terugbrengen.

De trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness hint subtiel dat de geruchten over een terugkeer van Iron Man kloppen. Dat terwijl het personage om het leven kwam in Avengers: Endgame.

Marvel Studios rondde het verhaal van Iron Man behoorlijk goed af. Net op het moment dat Stark vrede gevonden had en een gelukkig leven leidde met Pepper Potts en hun dochtertje Morgan, moest hij zichzelf opofferen om Thanos te verslaan. Het paste bij 't gegeven dat Stark begon als arrogante en op zichzelf gerichte industrieel.

Terugkeer van Iron Man
De trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zit boordevol grote onthullingen. Zo zie je Doctor Strange op een zeker moment geëscorteerd worden door een reeks robots. Die lijken wel op de Superior Iron Man Ultron-bots uit de comics.

Dat zou erop kunnen wijzen dat er niemand minder dan Iron Man in de film zit. Een rol die niet meer gespeeld zal worden door Robert Downey Jr., maar waarvan fans enorm zitten te hopen dat hij gespeeld wordt door Tom Cruise.

Het MCU kan in elk geval makkelijk een alternatieve versie (of variant) van Iron Man introduceren. Een van de theorieën die rondgaat is dat het om Superior Iron Man zal gaan, niet gek ook gezien die Ultron-bots.

En nu gooit medebedenker Tom Taylor olie op het vuur. Hoewel hij geen inside informatie zegt te hebben, ziet hij in de trailer mogelijk beelden van Superior Iron Man:



NieuwsFilm

meest populair