'Dune: Part Two' krijgt meer Harkonnen denkt zelfverzekerde Denis Villeneuve

'Dune: Part Two' krijgt meer Harkonnen denkt zelfverzekerde Denis Villeneuve

Vanaf oktober 2023 in de bioscoop.

Met een goed ontvangst, een zeer redelijke score aan de box office en ook nog eens tien Oscarnominaties mag Dune van regisseur Denis Villeneuve een groot succes genoemd worden. Na het uitgebreide avontuur van Paul Atreides is er nu goed nieuws voor de fans van de Harkonnen.

"Als je iets verfilmt, dan moet je gedurfde keuzes maken om dingen tot leven te laten komen. En ik denk dat het de beste manier was om deze wereld aan een breed publiek voor te stellen. Bij de tweede wil ik meer flexibiliteit om wat dieper op sommige van de details in te gaan," zei Villeneuve.

Meer Harkonnen in Dune Part Two
"Het is als een schaakspel. Sommige nieuwe personages zullen in het tweede deel worden geïntroduceerd en een beslissing die ik al heel vroeg nam was dat dit eerste deel meer zou gaan over Paul Atreides en de Bene Gesserit, en zijn ervaring om voor het eerst in contact te komen met een andere cultuur,"[/i] voegde de regisseur toe. "Wat betreft het tweede deel, we zullen veel meer Harkonnen-dingen zien."

Villeneuve voegde toe dat de opnames voor ​​Dune: Part Two aan het einde van de zomer starten. Dit lijkt wat laat aangezien de film staat gepland voor oktober 2023. Toch hoeven we ons geen zorgen te maken.

"Ik werk met dezelfde bemanning, iedereen weet wat te doen, we weten hoe het eruit zal zien. De film zal uitdagender zijn, maar we weten waar we aan toe zijn. En het scenario is geschreven. Dus ik voel me zelfverzekerd," gaf de regisseur toe.

"Eerlijk gezegd is de enige grote onbekende voor mij op dit moment de pandemie."

NieuwsFilm

meest populair