Ryan Reynolds vergelijkt met 'The Adam Project' met deze klassieke films

Ryan Reynolds vergelijkt met 'The Adam Project' met deze klassieke films

Acteur Ryan Reynolds vergelijkt zijn opkomende film The Adam Project met de Spielberg klassieker E.T. the Extra-Terrestrial.

Ryan Reynolds vergelijkt zijn opkomende film The Adam Project met de eerste Back to the Future en de Steven Spielberg klassieker E.T. the Extra-Terrestrial. De acteur heeft het de afgelopen jaren druk gehad.

Naast zijn succes als de geliefde superheld Deadpool, was hij ook te zien in het succesvolle Red Notice. Voor The Adam Project herenigde Reynolds zich met de regisseur van Free Guy - Shawn Levy.

The Adam Project
De film werd oorspronkelijk aangekondigd als Our Name Is Adam, waarbij acteur Tom Cruise de hoofdrol zou spelen. De film liep echter vast in de ontwikkeling, en kwam pas goed tot stand toen Netflix het project oppakte in 2020.

In The Adam Project speelt Reynolds de hoofdrolspeler, terwijl de rest van de cast bestaat uit Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldana, en Catherine Keener. Acteur Ryan Reynolds werd recent door Variety geïnterviewd over de film.

Steven Spielberg
De acteur vergeleek de film met science-fiction films uit de jaren 1980. Hij legde daarbij de nadruk op de vroege jaren van Steven Spielberg's productiebedrijf - Amblin Productions/Entertainment.

Reynolds zei het volgende: "Het voelde als een van die grote wensvervullingsfilms met een grote inzet en een hoog concept, maar het ging ook echt over iets persoonlijks, wat een beetje is wat ik leuk vond aan films in de jaren 80 - wat ik leuk vond aan 'E.T.' en 'Back to the Future,' en alles wat [Steven Spielberg's] Amblin deed ... 'Goonies.' Het voelde gewoon alsof het teruggreep naar dat soort filmmaken en in de periode waarin we nu leven, voelde het actueel..."

Ryan Reynolds
De eerste impressies van The Adam Project geven de indruk dat de film een origineel verhaal verteld, waarbij het een bekende formule naar een hoger level brengt. The Adam Project zal op 11 maart uitkomen op Netflix.

Kun je geen genoeg krijgen van Ryan Reynolds, dan zul je wel blij zijn met nieuws dat de acteur ook Deadpool in het Marvel Cinematic Universe zal spelen. Of hij daadwerkelijk te zien zal zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness blijft nog even de vraag...

NieuwsFilm

meest populair