Mel Gibson gaat los in trailer voor nieuwe film 'Crank'-regisseur

Mel Gibson gaat los in trailer voor nieuwe film 'Crank'-regisseur

In Panama is Gibson weer een actieheld.

Acteur Mel Gibson (Braveheart, Lethal Weapon) is de laatste jaren in de nodige films te zien waarin de hoofdrol ook bestemd had kunnen zijn voor Bruce Willis of Nicolas Cage.

Voor zijn volgende dertien-in-een-dozijn actiefilm Panama werkte Gibson samen met regisseur Mark Neveldine, co-regisseur van onder meer Crank (2006) en Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011). De film heet Panama en hieronder kun je kijken naar de eerste beelden.

Eerste trailer voor Panama met Mel Gibson
In de actiefilm zie je ook rollen van onder meer Cole Hauser (Running with the Devil, Acts of Violence) als James Becker, Kate Katzman als Tatiana en Charlie Weber als Hank Burns. Gibson zal te zien zijn als het personage Stark.

Opvallend is dat acteurs Morgan Freeman en Frank Grillo eerder verbonden waren aan de film, maar klaarblijkelijk hadden die andere plannen. Overigens zien we Freeman en Grillo ook regelmatig in dit segment actiefilms en thrillers.

Midden maart verschijnt Panama in de States via Video on Demand. De kans is groot dat je de film van Saban Films rond die tijd ook via Nederlandse On Demand-kanalen ziet opduiken.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair