Veelbelovende scifi-film staat heel snel op Netflix

Veelbelovende scifi-film staat heel snel op Netflix

Een van de grootste Originals van 2022 op de streamer.

De afgelopen weken kregen wij de eerste beelden te zien uit de grote scifi-film The Adam Project van Netflix. De Original debuteert midden maart op de streamingdienst. Wat kunnen we van de film verwachten?

The Adam Project was al jaren in ontwikkeling. In 2012 trok het script met de titel Our Name Is Adam van T.S. Nowlin de aandacht. Paramount Pictures kocht het en trok Tom Cruise aan voor de hoofdrol.

Dat feestje ging uiteindelijk niet door, mogelijk mede doordat Cruise al te zien was in de scifi-films Oblivion en Edge of Tomorrow. In juli 2020 sprong Netflix in het gat en stelde Shawn Levy, bekend van Real Steel en Free Guy, aan als regisseur.

The Adam Project met Ryan Reynolds
Na Red Notice en 6 Underground is The Adam Project een derde grote Netflix Original van acteur Ryan Reynolds. Later in 2020 werd de cast uitgebreid met namen als Zoe Saldana, Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Catherine Keener, Alex Mallari Jr. en Walker Scobell.

Recent vergeleek Rynolds de film met E.T. the Extra-Terrestrial van Steven Spielberg en dat geeft aan dat de scifi-film ook gericht is op de jeugd en waarschijnlijk de nodige jaren 80-momentjes heeft.

Wat zeg jij? Vanaf 11 maart vind je The Adam Project op Netflix. Denk jij dat je deze gaat kijken, of heb je redenen om de film over te laten aan de liefhebbers?



NieuwsFilm

meest populair