Wat vind jij van het Marvel-personage Ghost Rider en zijn twee films?

Wat vind jij van het Marvel-personage Ghost Rider en zijn twee films?

Zou er toekomst zijn voor het personage van Nicolas Cage, of anders Gabriel Luna...

Voor de Marvel-hype naar het Marvel Cinematic Universe introduceerde waren er een hoop losstaande Marvel-films die af en toe ook een of meerdere vervolgen kregen. Denk dan aan Spider-Man en X-Men, maar ook Ghost Rider en het soort van vervolg.

De eerste Ghost Rider-film verscheen in 2007 en heeft Nicolas Cage in de hoofdrol als Johnny Blaze die zijn ziel verkoopt aan de duivel. 's Nachts verandert hij in Ghost Rider en maakt hij jacht op bepaalde duistere figuren die in de hel thuishoren, vaak rijdend op zijn vurige motor.

De film van regisseur Mark Steven Johnson (Daredevil, 2003) heeft ook rollen voor Eva Mendes, Wes Bentley en Sam Elliott en werd mager ontvangen, maar deed het redelijk aan de box office. Daarom verscheen in 2012 het vervolg Ghost Rider: Spirit of Vengeance.


Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Spirit of Vengeance van het duo Mark Neveldine en Brian Taylor (Crank) betekende het einde voor de Ghost Rider van Cage. De film, ook met Idris Elba en Christopher Lambert, werd nog zwakker ontvangen en de box office viel tegen.


Het personage Ghost Rider keerde in de serie Agents of S.H.I.E.L.D. terug en werd daarin gespeeld door Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate). Fans hopen nog altijd dat hij te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe.

Wat zeg jij? Heb jij genoten van de Ghost Rider-films met Nicolas Cage, of vond je ze niks aan? En zie jij toekomst in de Ghost Rider van Gabriel Luna?



NieuwsFilm

meest populair