Algemeen

Angels & Demons: Hanks & Howard

door FilmTotaal op 12.04.2007 om 12:57 in Algemeen
Dat Sony Pictures na het commerciële succes van The Da Vinci Code grote interesse had om ook Dan Browns prequel Angels & Demons te verfilmen is al bijna een jaar bekend. Er gingen daarbij ook al geruime tijd geruchten dat hoofdrolspeler Tom Hanks en regisseur Ron Howard opnieuw van de partij zouden zijn, en inmiddels is dat officiëel bekendgemaakt: het duo heeft inmiddels getekend voor de productie.

Demons & Angels moet in december 2008 verschijnen en speelt zich af vóór The Da Vinci Code. Het eerste boek waarin Robert Langdon zijn opwachting maakt.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

veger

Avatar

YES! YES! YES!

Nu maar hopen dat ze bij het Vaticaan mogen filmen, anders moet alles met een groen sherm gefilmd worden...

renzo

Avatar

Haha jij denkt dat de kerk gaat meewerken eraan? Nadat al hun gedoe over de Da Vinci Code? Kans lijkt me nogal klein, zou erg grappig zijn als het wel gebeurde.

Maarja, ga hem toch wel kijken tegen die tijd, maar vind en de boeken niet sterk en de film was ook niet echt briljant te noemen...

El_nino

Avatar

renzo "Maarja, ga hem toch wel kijken tegen die tijd, maar vind en de boeken niet sterk en de film was ook niet echt briljant te noemen..."


Ben het volkomen met je eens, zowel de boeken als de film was geinig om te lezen c.q. kijken en ik ga deze ook wel kijken, maar dan niet in de bios ofzo... dvdtje of downloaden ;)

HertogJan

Avatar

Dit boek was echt geniaal. Heb zowel het Bernini Mysterie (NL versie) als Angels & Demons (ENG versie) al vele malen gelezen. En het boek is ook veel leuker dan de Da Vinci Code, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Ben benieuwd hoe de film wordt, maarja, hoop inderdaad niet dat het een CGI Vaticaan wordt. En aangezien Vaticaanstad een staat is, kunnen ze de filmploeg denk ik zo weren, zelfs van het St. Pieter plein.

Dieks

Avatar

Maar is dit een prequel? ik heb allebei de boeken gelezen(angels en davinci) maar zijn het geen 2 verhalen die los van elkaar staan?

Deweb

Avatar

Wat ik begrepen heb is dit geen prequel maar in zekere zin een losstaand verhaal waarin we kennis maken met Langdon. Het schijnt erg goed te zijn, mede door de tijdsdruk in het verhaal.

Lastwish

Avatar

Zouden ze hier dan wel wat interessants van kunnen maken? The Da Vinci Code vond ik erg tegenvallen, ik had weliswaar het boek al gelezen.

THX 1138

Avatar

Wat is er mis met een CGI-Vaticaan? Waren de vele digitale sets uit The Da Vinci code ook zo erbarmelijk? Je kunt veel zeggen over die productie, maar de sets waren juist opvallend realistisch...

NieuwsFilm

meest populair