'Black Panther: Wakanda Forever' onthult verrassende terugkeer

Een van de castleden van Black Panther is terug!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Black Panther: Wakanda Forever mag zijn hoofdrolspeler dan wel niet terug kunnen brengen, wel bevat de film vele andere bekende gezichten. De terugkeer van een van de personages is nu bevestigd.

Actrice Lupita Nyong'o plaatste drie foto's op Twitter vanaf de set van Black Panther: Wakanda Forever. Daarop stond ook Danny Sapani, die Border Tribe Elder M'Kathu speelde in Black Panther. Die terugkeer was niet bevestigd voor de film van Marvel Studios.

Black Panther: Wakanda Forever
Sapani's rol in de film uit 2018 was geen hele grote. Hij bleek een belangrijk lid van de Wakandan Tribal Council en vertegenwoordigde de Border Tribe tijdens de vergaderingen van de stam.

Hij was ook aanwezig tijdens de kroning van T'Challa als nieuwe koning van de fictieve natie Wakanda. Dat Sapani in Black Panther: Wakanda Forever te zien is, suggereert natuurlijk dat de Tribal Council enige betrokkenheid heeft.



De opnames van Black Panther: Wakanda Forever begonnen in Atlanta op 29 juni 2021 en werden meermaals uitgesteld en stilgelegd door de pandemie. Het verhaal van de Marvel-film moest ook aangepast worden door het overlijden van acteur Chadwick Boseman.

NieuwsFilm

meest populair