Algemeen

Bond-schrijvers voor Barbarella

door FilmTotaal op 12.04.2007 om 21:27 in Algemeen
Producer Dino De Laurentiis heeft Casino Royale schrijvers Neal Purvis en Robert Wade aangesteld om het script te schrijven van de nieuwe Barbarella-film. De Laurentiis maakte onlangs bekend dat hij een remake wilde maken van de erotisch getinte sciencefiction-film film uit 1968, waarmee Jane Fonda furore maakte door rond te wandelen in goed passende pakjes. Een regisseur was al eerder aangesteld: Peter Webber (Hannibal Rising, Girl with a Pearl Earring). Wie de hoofdrol zal spelen is nog niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M1r4

Avatar

Ik wil geen remake van Barbarella. Die film is perfect zoals die is. Het is niet zomaar een "erotische scifi". Het is een spoof op erotische elementen in B-film scifi's. En dat spoofen van deze elementen kan niet beter dan het al is gedaan.
Het is dus volkomen nutteloos en zelfs blasphemie om een remake te maken.
:'(

Lastwish

Avatar

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit van de grond gaat komen. Er zal heel wat moeten veranderen om jonge kijkers te trekken, aangezien het hier om een remake gaat van een oudere film. Waarschijnlijk is er nog geen groot deel van de bioscoopbezoekers bekend met de Blondine dus zullen ze er wat moois van moeten brouwen willen ze een groot publiek trekken.

bmpictures

Avatar

We kunnen alvast een gooi doen welke leuke dame we in de rol van Barbarella geschikt vinden. Ik gok op Pamela Anderson

nieuwslaatste nieuws

meest populair