Het 'Uncharted'-einde uitgelegd door de makers zelf

Het 'Uncharted'-einde uitgelegd door de makers zelf

Uncharted zet vrij duidelijk een vervolg op.

Let op: Dit artikel bevat spoilers over Uncharted.

Tom Holland schittert weer aan de box office. Ditmaal niet als Spider-Man van Marvel Studios en Sony Pictures, maar als Nathan Drake in de live-action Uncharted-film van Sony.

Of Uncharted een vervolg krijgt is nog de vraag. Maar het moge duidelijk zijn dat Sony er het liefst een hele filmfranchise omheen bouwt. En daarom eindigt de film met een scène na de aftiteling die duidelijk een vervolg opzet.

Uncharted-vervolg
In de bonusscène zien we Nathan met een huurling genaamd Gage spreken. Die onthult dat hij werkt voor Gabriel Roman, de schurk uit de eerste Uncharted-game. Nathan staat op het punt zijn Drake-ring te geven in ruil voor een Nazi-kaart die hem kan helpen een schat te vinden, maar Gage blijkt hem te bedriegen.

Gelukkig redt Sully hem (met snor, die je kent uit de Uncharted-games). De hint: het tweetal gaat op zoek naar de verloren stad van El Dorado. Regisseur Ruben Fleischer over de hint:

"Ik vond het belangrijk dat het publiek wist dat dit niet het einde van het verhaal van Nate en Sully zou zijn. Dat hun vriendschap voort blijft duren, hun partnerschap, op nieuwe avonturen. Ik vond het echt heel tof om deze scène op te nemen en het publiek te laten weten dat ze meer te zien zouden kunnen krijgen van het tweetal en dat ze samen op zoek zouden gaan naar nieuwe schatten."

NieuwsFilm

meest populair