Eindelijk eens bemoedigend nieuws over 'Indiana Jones 5'

Eindelijk eens bemoedigend nieuws over 'Indiana Jones 5'

Indiana Jones 5 komt in 2023 uit in de bioscoop.

Er is al redelijk wat tijd verstreken sinds we voor het laatst iets officieels te horen kregen over Indiana Jones 5. Het laatste brokje informatie stamt alweer uit november, toen de cast en crew naar Marokko reisden voor de opnames.

De laatste film van Harrison Ford als de iconische avonturier werd met een heel jaar uitgesteld naar juni 2023. Er is dus genoeg tijd om mogelijke problemen weg te werken in de post-productie. Maar intussen lijkt het er wel op dat de opnames dan eindelijk in hun laatste etappe beland zijn.

Indiana Jones 5-opnames
De opnames van Indiana Jones 5 duurden behoorlijk lang. Eigenlijk alles wel rond het proces van het maken van deze film in de franchise.

Want waar George Lucas al in 2008 begon met nadenken over de film, werd deze pas in 2016 officieel aangekondigd door Lucasfilm. Maar de makers wisselden een aantal keren van schrijvers en van regisseurs en kwamen uiteindelijk uit op James Mangold.

Die kreeg vervolgens onder meer te maken met het coronavirus en met problemen voortkomend uit een blessure van Harrison Ford tijdens de opnames.

Producent Frank Marshall heeft nu gelukkig goed nieuws en laat weten dat de opnames richting het einde gaan:



NieuwsFilm

meest populair