Geheimen "perfect" nieuw pak Spider-Man blijven voorlopig verborgen

Geheimen "perfect" nieuw pak Spider-Man blijven voorlopig verborgen

Wat zeggen de schrijvers over het mooie nieuwe pak?

Ondertussen hebben de grootste fans van het Marvel Cinematic Universe het laatste hoofdstuk Spider-Man: No Way Home gezien en zo langzamerhand kunnen we het wat meer over de inhoud hebben. Dus ja, de spoilers. Zo zien we de superheld in de film met een opvallend nieuw pak, door vele fans al als "perfect" omschreven.

In No Way Home ontmoet Spider-Man een ander soort bedreiging dan Thanos. Hij krijgt namelijk te maken met het Multiverse. We zien hoe enkele schurken en zelfs twee Spider-Mannen uit andere universa naar de wereld van Tom Hollands Peter Parker komen.

In gesprek met IGN gingen schrijvers Erik Sommers en Chris McKenna in op dat opvallende nieuwe pak aan het einde van de film. "Ik hou van die blauwe kleur die ze hebben gekozen," zei McKenna.

We krijgen een andere Spider-Man te zien
"Ik bedoel, het komt rechtstreeks uit de stripboeken; het is 'amazing'. Nee, ik bedoel, je ziet een naaimachine op de tafel staan en dus weet je dat hij zijn eigen pak heeft gemaakt," aldus McKenna. "Maar, weet je, alles in mij zegt dat dit een andere Peter en een andere Spider-Man is dan we eerder hebben gezien."

"We houden echt van het idee dat Peter een nieuwe fase van zijn leven ingaat waar hij niet per se de hulp van een Tony Stark nodig heeft, en toegang heeft tot al die technologie. De tijd zal uitwijzen wat er exact in dat pak zit," aldus Sommers.

"Maar ik denk dat mensen zich kunnen verheugen op een ander soort pak en een ander niveau van technologie, maar misschien heeft Peter ergens iets verstopt en zit het pak vol gadgets. Wie weet?" sloot Sommers af.

We weten ondertussen dat Spider-Man 4 vroeg of laat naar het Marvel Cinematic Universe of Sony's Spider-Man Universe komt. Wanneer dat is, zal voorlopig een vraag blijven.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair