Deze grote 'Spider-Man: No Way Home'-scène is wel tien keer herschreven

Deze grote 'Spider-Man: No Way Home'-scène is wel tien keer herschreven

Spider-Man: No Way Home vereiste veel werk.

Co-schrijvers Erik Sommers en Chris McKenna vonden een belangrijk moment in Spider-Man: No Way Home behoorlijk moeilijk om te schrijven. Dusdanig, dat ze het zo'n tien keer opnieuw schreven.

Let op: vanaf hier volgen SPOILERS.

Spider-Man: No Way Home bevat een groot moment tussen de drie verschillende Spider-Mannen die we in de film zien. Een moment dat echt perfect moest zijn volgens de schrijvers en dat zorgde voor nogal wat discussie.

Tien keer opnieuw
Sommers en McKenna vertelden tegenover IGN dat de scène waarin de drie Spider-Men elkaar zien na de dood van Aunt May, "minstens tien keer" opnieuw geschreven hebben.

Sommers en McKenna vroegen zich in eerste instantie af "in welke staat de Spider-Men verkeren als ze in deze film getrokken worden. Wat doen ze? hoe zijn ze eraan toe?"

"Het einde van de laatste Amazing Spider-Man heeft een mooie speech van Gwen over hoop. En dat vonden wij meteen interessant. Want wat als Andrew Garfield's Spider-Man, als zijn Peter Parker, daar niet aan vast kon houden? Wat gebeurd was deed hem te veel pijn. En dat leidde tot de instelling die hij heeft. We dachten lang na over Tobey's Spider-Man. Dat was ook moeilijk omdat er vele meer tijd verstreken was."

NieuwsFilm

meest populair