Marvel-actrice solliciteert openlijk op 'Fast & Furious'-rol

Marvel-actrice solliciteert openlijk op 'Fast & Furious'-rol

Vin Diesel heeft de sterren voor het kiezen.

Marvel megaster Brie Larson heeft publiekelijk haar liefde voor nog een blockbuster-franchise uitgesproken. Tijdens een interview liet ze weten "geobsedeerd" te zijn met de Fast & Furious-franchise. Mocht ze de kans krijgen om er in eentje te spelen, grijpt ze die meteen.

De Fast & Furious-franchise bestaat sinds 2001 en kwam vorig jaar met zijn negende hoofdfilm, waarin bijna de hele oorspronkelijke cast terugkeerde. Maar ondanks dat de franchise richting zijn einde gaat, voegt men nog altijd nieuwe acteurs en actrices toe.

Brie Larson in de films
Brie Larson staat vooral bekend als Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe. Maar de actrice is ook de ambassadeur van Nissan geworden en sinds maart 2020 in diverse commercials voor de fabrikant te zien geweest.

De actrice uitte tijdens een interview haar liefde voor autocultuur en vertelde tegenover Uproxx dat ze helemaal fan is van de Fast & Furious-franchise:

"Alsjeblieft, vertel het iedereen. Natuurlijk wil ik in een Fast & Furious-film zitten. Ik ben erdoor geobsedeerd. Ik hou van ze, ik vind ze goed. En ze maken dat ik auto's enorm ben gaan waarderen. Ik wil dolgraag een nieuw personage spelen daarin. Wat er maar nodig is. Ik zie het ook zitten om een crossover te maken. Dus ja, als het kan, heel graag."

NieuwsFilm

meest populair