Eerste recensies 'The Batman': de filmcritici zijn laaiend enthousiast!

Eerste recensies 'The Batman': de filmcritici zijn laaiend enthousiast!

Nog héél even wachten!

Miljoenen filmfans kijken met smart uit naar The Batman, die dan eindelijk volgende maand te zien zal zijn. Wij moeten dus nog heel eventjes wachten, maar filmcritici mogen de blockbuster al zien en de eerste reviews zijn tot dusverre geweldig!

In The Batman van Matt Reeves is het deze keer Robert Pattinson die in de huid kruipt van de iconische superheld. Hij neemt dus het stokje over van Ben Affleck en speelt een jonge, onervaren Bruce Wayne/Batman, maar heeft zijn handen vol aan de nodige schurken zoals The Penguin (Colin Farrell) en Carmine Falcone (John Turturro). De grootste bedreiging komt echter van The Riddler (Paul Dano).

Keigoed!
MTV UK kwam nu met een korte video op hun Instagram-pagina, waarin enkele beelden van de film te zien zijn, maar ook zien we stukjes uit reviews voorbij komen. Zo noemt Hanna Flint van MTV The Batman "een nagelbijtend spannende film van Matt Reeves en een leuk Batman coming of age verhaal".

Zij is echter niet de enige die uitermate positief is over de film. Unilad noemt The Batman "absoluut euforisch" terwijl Total Film de film "sensationeel" noemt. Empire vindt de film dan weer juist "zeer aangrijpend". Shortlist noemt het "een geweldige film" en Insider denkt dat "Robert Pattinson's ieders nieuwe favoriete Batman wordt!".

Beelden
Bekijk de beelden van MTV hieronder! Begin volgende maand is The Batman eindelijk te bewonderen!



NieuwsFilm

meest populair