Deze Marvel-acteur gaat terugkeren in het Marvel Cinematic Universe

Deze Marvel-acteur gaat terugkeren in het Marvel Cinematic Universe

Charlie Cox is straks te zien in een nieuwe MCU-productie.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Acteur Charlie Cox laat weten dat hij zeker is dat er nog iets nieuws te gebeuren staat met zijn MCU-personage, Matt Murdock, a.k.a. Daredevil.

Cox debuteerde als Daredevil in Marvel Television-serie Daredevil op Netflix. Die was drie seizoenen lang te zien op Netflix en werd toen geannuleerd wegens de aankondiging van Disney+. Maar de incarnatie van Cox als live-action Daredevil beviel goed bij de fans. En nu de rechten terug zijn bij Marvel Studios, is besloten Cox ook terug te halen.

Meer Daredevil maken
De versie van Cox was na drie jaar voor het eerst weer te zien, in Spider-Man: No Way Home. Het leidde tot oproepen van fans om de acteur nog vaker terug te brengen.

Dat ziet de acteur ook helemaal zitten. Terwijl hij interviews gaf in het kader van zijn rol in de televisieserie Kin op AMC+, vertelde Cox dat hij "iets" weet van de toekomstplannen rond zijn personage. Wat die inhouden wilde hij niet vertellen.

Tegenover RadioTimes zei hij in elk geval: "Ik weet iets. Ik weet niet veel, maar ik weet wel dat er iets anders zal komen."

NieuwsFilm

meest populair