Briljante teaser voor bikkelharde 'Bullet Train' met Brad Pitt

Binnenkort verschijnt de eerste trailer.

Bram de Groot 25 februari 2022 20:30 in Video
Aankomende zomer krijgen we van regisseur David Leitch, bekend van films als John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2, een nieuwe bikkelharde actiefilm te zien. Hieronder zie je een vermakelijke teaser / viral video voor de trailer van Bullet Train, die over een paar dagen verschijnt.

In Bullet Train, gebaseerd op de roman Maria Beetle van Kōtarō Isaka, zijn er rollen voor heel wat grote namen: Brad Pitt, Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon en Sandra Bullock.

De actiethriller gaat over vijf huurmoordenaars die zich op een Japanse hogesnelheidstrein bevinden. Ze realiseren zich dat hun individuele opdrachten allemaal met elkaar verbonden zijn.

Eerste teaser voor Bullet Train
Hieronder zie je nu een vermakelijke teaser / viral video die de Japanse hogesnelheidstrein promoot. De 'Bullet Train' komt van de maatschappij Nippon Speed Line (NSL). Aan het einde zien we een eerste beeld van een flink gehavende Brad Pitt die het personage Ladybug speelt.

Sony Pictures' Bullet Train staat gepland voor 14 juli. De echte trailer verschijnt op 2 maart. Check ook de speciale website en bijhorende Instagram.NieuwsFilm