Mislukte James Bond-pitch onthuld door Tom Holland

Mislukte James Bond-pitch onthuld door Tom Holland

Hij laat nu meer over zijn plan weten.

Enige tijd geleden kwam acteur Tom Holland opvallend genoeg met een onthulling die we niet hadden zien aankomen. HIj bleek een compleet mislukte pitch gehouden te hebben voor een James Bond-film bij Sony Pictures.

Dat vertelde de acteur tijdens de perstour voor Spider-Man: No Way Home. Nu komt hij met nog net iets meer ontboezemingen over de pitch.

Compleet mislukt
"Het liep helemaal niet als gepland," gaf Holland toe tijdens een nieuw interview.

"Eerlijk gezegd ben ik een enorm fan van James Bond. Ik hou heel erg van de films van Daniel Craig. En ik dacht gewoon: Als ze nou door gaan daarna, is het dan niet enorm interessant om te zien hoe James Bond nou James Bond werd?"

En dus "pitchte ik het idee voor een film, maar dat is een verschrikkelijk slecht idee gebleken. In essentie wilde ik dat het publiek niet wist dat het een James Bond-film was tot het einde. Maar vanuit een marketingperspectief is dat een nachtmerrie. Dat klinkt ook gewoon enorm onlogisch."

Daar komt natuurlijk ook bij dat, voor zover dat er is, er al een oorsprongsverhaal verteld is van de beroemdste spion van het Verenigd Koninkrijk.

NieuwsFilm

meest populair