Chelsea Handler gaat bijna poedelnaakt skiën om haar verjaardag te vieren

Chelsea Handler gaat bijna poedelnaakt skiën om haar verjaardag te vieren

De 47-jarige bekendheid deelde de beelden op haar Instagram-pagina!

Actrice Chelsea Handler mocht gisteren alweer 47 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren ging ze een dagje lekker skiën. Niet uitermate speciaal, zou je in de eerste instantie zeggen, maar Handler deed het toch ietsje anders dan normaal...

Handler, o.a. bekend van films als This Means War en Fun Size, was namelijk niet lekker warm aangedaan zoals de meeste mensen dat zouden doen. Handler had zelfs namelijk niks anders aan dan een onderbroekje terwijl ze de piste afknalt. Maar ook daar blijft het niet bij!

Verjaardag
Het is namelijk duidelijk te merken dat Handler een ervaren skiester is, want buiten een mini-cape, twee vlaggetjes aan haar helm en tepel bedekkers zoeft ze moeiteloos berg af met een glaasje alcohol in een hand en in de andere een joint.

Binnen de korstte keren werd het filmpje al héél wat keren bekeken en na nog geen dag online te staan heeft Handler toch al bijna 450.000 likes weten te verzamelen. Ook reageerden enkele bekendheden, zoals o.a. Jordana Brewster (Fast and Furious en Jennifer Garner (Dallas Buyers Club) positief op de beelden.

Wil je het video zelf zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina!

NieuwsFilm

meest populair