Benedict Cumberbatch redt familie in nood dankzij recente filmervaring

Benedict Cumberbatch redt familie in nood dankzij recente filmervaring

Zijn cowboy skills van 'The Power of the Dog' komen nog goed van pas!

Benedict Cumberbatch wist hoge ogen te gooien in The Power of the Dog, waarin hij een cowboy en de landeigenaar van de grootste ranch in de Montana vallei speelt. De acteur is dan ook genomineerd voor een Oscar, maar ook na de film maakt Cumberbatch nog gebruik van zijn 'cowboy-skills'!

Tijdens een recent interview liet de geliefde acteur zich uit over de film van regisseuse Jane Campion, waarvoor hij o.a. moest leren vee te drijven. Dit kwam hem echter na de opnames ook nog behoorlijk goed van pas.

Kudde koeien
Zo zegt Cumberbatch: "We hadden de film opgenomen in Nieuw-Zeeland en daarna ging ik terug naar het Verenigd Koninkrijk om weer even bij te komen. Ik besloot naar een strand te gaan en om daar te komen moest ik door een groot veld lopen". Hier trof de acteur echter iets vreemds aan.

Hij liep namelijk een gezin tegen het lijf dat geen kant op kon, omdat een grote kudde koeien hen als het ware had 'omcirkeld'. Cumberbatch besloot dus maar een handje te helpen: "In dat veld stond een gezin dat echt verlamd was van de schrik door de kudde koeien en hun kalveren, die behoorlijk dichtbij kwamen. Ze konden geen kant op".

Redder in nood
De acteur schoot te hulp en dreef de kudde uiteen: "Het gezin was er echt diep van onder de indruk. Ze vonden het echt ongelooflijk. Ze herkenden me daarna ook als de acteur in Sherlock, maar ik zei dat Sherlock zoiets nooit zou kunnen doen!"

NieuwsFilm

meest populair