Video: The Rock zuigt de energie van de zon op

Video: The Rock zuigt de energie van de zon op

De acteur komt met een rustgevende (reclame)video op Instagram.

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zijn fans via Instagram getrakteerd op adembenemende beelden van zijn verblijf in Hawaï. De acteur toont hij lekker ontspannen zijn dag begint.

The Rock is afgelopen zondag speciaal voor zeven uur uit bed gestapt om te kunnen genieten van de energie die het ochtendlandschap hem geeft. En dat heeft hij natuurlijk even vastgelegd voor zijn miljoenen volgers op Instagram.

"Ik wilde jullie graag de schitterende zonsopgang op Hawaï laten zien en de krachtige golven van de oceaan die inslaan op het land. Ik ben bewust aan het genieten van de morgen. Dit is een goed bezig van de dag", zegt hij op een rustgevende toon in de video.

We moeten hem gelijk geven: wat een schitterend moment. Maar The Rock zou The Rock niet zijn als zijn ogenschijnlijk spontane Instagram-post ook niet een verkapte reclameboodschap bevat.

Hij staat namelijk ook uitgebreid stil bij het drankje wat hij drinkt: koffie. En dan niet zomaar koffie, maar een kleurrijk drankje met tropische kleuren. Het blijkt een product te zijn van - hoe kan het ook anders - Zoa, zijn eigen energiedrankmerk.



NieuwsFilm

meest populair