Slecht ontvangen Netflix-komedie is de meest bekeken film van dit moment

Slecht ontvangen Netflix-komedie is de meest bekeken film van dit moment

Netflix-komedie A Madea Homecoming doet het goed.

Tegenwoordig brengt Netflix zo'n beetje elke vrijdag weer een nieuwe Original Film uit. Afgelopen weekend was geen uitzondering en bracht ons de film A Madea Homecoming.

Waar de film hier in Nederland niet verder kwam dan de zevende plek in de top tien, blijkt hij in de Verenigde Staten behoorlijk te scoren. Sterker nog: A Madea Homecoming staat daar zelfs helemaal bovenaan de lijst. Waarmee ook eens te meer blijkt dat de komediefilms van Tyler Perry vooral voor de Verenigde Staten gemaakt zijn.

De top tien op Netflix
In de Netflix top tien zien we verder vooral series goed scoren. Met name Vikings: Valhalla scoort enorm goed, want na een weekend op de streamingdienst staat de vervolgserie op Vikings van History Channel al bovenaan.

Andere series die het goed doen zijn Inventing Anna, Love is Blind en Sweet Magnolias. Maar bovenaan staat in de VS dus echt A Madea Homecoming! De film scoorde niet heel goed bij critici (op RottenTomatoes is 'ie zelfs Rotten), maar bij het publiek doet de film het prima met een duidelijke 'fresh' rating.

Tyler Perry's A Madea Homecoming (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Perry | Cast: Tyler Perry, Cassi Davis, David Mann, Tamela J. Mann
Madea is terug! En ditmaal accepteert ze de onzin niet terwijl er familieruzie uitbreekt tijdens het feestje om het slagen van haar betoverkleinzoon te vieren.

NieuwsFilm

meest populair