Tom Holland vestigt wel erg knappe prestatie aan de box office

Tom Holland vestigt wel erg knappe prestatie aan de box office

Twee maanden aan top!

Dankzij de release van Spider-Man: No Way Home en Uncharted staat acteur Tom Holland nu acht weken aan de box office top, na iets meer dan twee maanden. Hij stond dus net niet twee hele maanden aaneengesloten bovenaan.

De film Spider-Man: No Way Home liet zien dat het Marvel Cinematic Universe nog altijd een van de meest populaire franchises is en er zelfs toe in staat is om de bioscoopsector van nieuw leven te voorzien. Met een verdienste van meer dan 1,8 miljard dollar, is het een van de best verdienende films ooit. En Uncharted blijkt het ook erg lekker te doen.

Tom Holland bovenaan
Uncharted zal nooit de hoogtes van Spider-Man: No Way Home bereiken. Maar de film heeft een grote rol voor Tom Holland als Nathan Drake en deed het prima in een doorgaans trage box office maand.

Van de laatste elf weken blijkt acteur Tom Holland acht weken lang bovenaan de lijst gestaan te hebben. Een behoorlijk knappe prestatie, want zoiets gebeurt niet heel vaak.

Holland heeft dus een goed jaar gehad, maar de vraag is of hij terug blijft keren voor het MCU. De jonge ster vertelde al eens dat hij niet per se terug wil keren voor meer Spider-Man, al gaan er tegelijk veel verhalen rond over een nieuwe trilogie.

NieuwsFilm

meest populair