Sylvester Stallone over wie zou winnen: Rocky of Rambo

Sylvester Stallone over wie zou winnen: Rocky of Rambo

Twee keiharde personages...

Acteur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/1473]Sylvester Stallone[url] kennen we voornamelijk (maar niet alleen) van twee iconische personages: Rocky Balboa en John Rambo. Wie van de twee zou winnen in een gevecht? Daar geeft Stallone zelf antwoord op.

In de jaren zeventig zagen we Stallone als Rocky, een Italiaanse bokser die het opnam tegen de zwaargewicht wereldkampioen: Apollo Creed. Stallone speelde die rol in maar liefst zeven Rocky-films en vervolgens in twee Creed spin-offs. De rol van Vietnam-veteraan John Rambo speelde Stallone verder voor het eerst in de jaren tachtig. In 2019 kwam die franchise tot een einde.

Rocky versus Rambo
Beide personages zijn enorm populair en staan ook allebei bekend als een echte held. De twee hebben elk hun eigen kracht, want Rocky kennen we als bokser en Rambo vooral als geniale soldaat.

Stallone deelde een fanposter op Instagram, waarin een gevecht tussen de twee personages centraal staat. De 75-jarige acteur deelde de poster en ook zijn visie op het gevecht.

Interessant genoeg ging Stallone in op zowel de voordelen als nadelen van beide personages. Ook dook hij in de strategieën van de twee en welke vechttechnieken ze zouden gebruiken. Maar: wie ook wint, "geen van hen zal meer de oude zijn."



NieuwsFilm

meest populair