Waarom Mads Mikkelsen een betere Grindelwald is dan Johnny Depp

Waarom Mads Mikkelsen een betere Grindelwald is dan Johnny Depp

En dat al na slechts een paar flitsen uit de trailer...

In Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore speelt Mads Mikkelsen de rol van boze tovenaar Gellert Grindelwald en sommige kijkers van de laatste trailer vinden hem nu al beter dan voorganger Johnny Depp.

In The Secrets of Dumbledore zal Mikkelsen de plaats van Depp innemen in een verhaal dat is opgezet in The Crimes of Grindelwald waarbij Albus Perkamentus (Jude Law), Newt Scamander (Eddie Redmayne) en zijn compagnie oog in oog zullen komen te staan ​​met Grindelwald en zijn leger, dit alles in de aanloop naar de Wizarding World's betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog.

Grindelwald is de gevaarlijkste tovenaar in het tijdperk van vóór de opkomst van Lord Voldemort en had plannen om een ​​Tovenaarsrevolutie te leiden om een ​​einde te maken aan het 'Internationale Statuut van Geheimhouding'. Door een wereldwijde hiërarchische orde te creëren onder leiding van tovenaars en heksen wilde hij Dreuzels domineren.

Echt om bang van te worden
Hoewel er niet veel van Mikkelsens optreden is getoond, hebben de beelden in de trailer voor velen bewezen dat hij een betere Grindelwald gaat neerzetten dan Depp, omdat hij de dreigende essentie van het personage een stuk beter heeft gekanaliseerd en ook fysiek anders is.

Hoewel Depp nog steeds een populaire acteur is, is zijn optreden als Grindelwald bekritiseerd door fans, omdat men vond dat zijn performance niet bij het personage paste (anderen geven het schrijfwerk van J.K. Rowling de schuld).

Weer anderen stoorden zich aan de looks die Depp kreeg. Mikkelsen heeft duidelijk een make-over gehad, zonder het witte haar en één oogje, waardoor hij meer kan vertrouwen op persoonlijkheid en gedrag dan op zijn uiterlijk.



NieuwsFilm

meest populair