Nieuwe poster voor Jordan Peele's 'Nope' lijkt het kwaad te verraden

Nieuwe poster voor Jordan Peele's 'Nope' lijkt het kwaad te verraden

Buitenaardse wezens?

Regisseur Jordan Peele lijkt een beetje de nieuwe M. Night Shyamalan (in zijn hoogtijdagen) of Christopher Nolan te worden. Een film van hem is altijd iets om naar uit te kijken, omdat je weet dat het weer iets bijzonders wordt.

En alsof de inhoud vaak nog niet boeiend genoeg is, slaagt het marketingmateriaal voor elke ervaring er ook in om het publiek aan te spreken, met de geheel nieuwe poster voor zijn aankomende film Nope die opwinding opwekt en tegelijkertijd fans verbijstert.

De eerste poster hintte destijds dat er iets verontrustends aan de hand was in de lucht, weergalmde de eerste teaser die ideeën en deze laatste poster verwijst opnieuw naar iets onheilspellends dat uit de lucht komt, dit keer met een afbeelding van een paard dat wegvliegt.

Bekijk de afbeelding
Speculaties genoeg
Hoewel dit promotiemateriaal ons misschien doet geloven dat er een buitenaardse dreiging aankomt, slaagt Peele er altijd in om de verwachtingen te omzeilen.

Het resultaat zien we eind juli, maar wat het uitgangspunt ook mag zijn, we kunnen zeker verwachten dat er ook weer wat cultureel commentaar in het plot mee zal spelen.

NieuwsFilm

meest populair