Nog twee bekende acteurs tekenen voor Christopher Nolan's 'Oppenheimer'

Nog twee bekende acteurs tekenen voor Christopher Nolan's 'Oppenheimer'

De casting wordt bijna met de dag indrukwekkender!

Eerder vandaag verscheen er al een artikel over Christopher Nolan's nieuwe film Oppenheimer, waarin staat dat de regisseur eigenlijk zo goed als meteen accepteerde om het project te maken. Ook staan de nodige acteurs in de rij om met de geliefde filmmaker te mogen werken en nu hebben weer twee bekende gezichten voor Oppenheimer getekend.

De eerste grote naam is Jason Clarke. De acteur was te zien in blockbusters als Dawn of the Planet of the Apes en Terminator: Genisys, maar ook in minder bekende maar sterk onthaalde projecten als Lawless en Mudbound.

Louise Lambard
Ook Louise Lambard heeft een rol in Oppenheimer weten te scoren. De actrice is misschien iets minder bekend bij het grote publiek, maar wist al eerder hoge ogen te gooien in The House of Elliot en Hidalgo.

De twee acteurs komen dus de cast versterken, die al zeer indrukwekkend is. De hoofdrol is weggelegd voor Cillian Murphy, met wie Nolan al meerdere malen samenwerkte, maar ook de rest mag er zijn. Zo zullen Matt Damon, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Rami Malek, Florence Pugh, Josh Hartnett, Ben Safdie én Matthew Modine ook in Oppenheimer te zien zijn!

Team
Dit wordt Nolan's eerste film in jaren die hij niet voor Warner Bros. maakt. In plaats daarvan sloeg hij de handen in elkaar met Universal Pictures. De opnames zijn nu in volle gang in New Mexico en de release staat gepland voor juli 2023.

NieuwsFilm

meest populair