Brendan Frasers 'Firefly'-kostuum gaat er heel divers uitzien in 'Batgirl'

Brendan Frasers 'Firefly'-kostuum gaat er heel divers uitzien in 'Batgirl'

Inclusief masker...

Het is al een tijdje bekend dat acteur Brendan Fraser de rol van schurk Garfield Lynn a.k.a. Firefly gaat spelen in de aankomende DC-film Batgirl. Een duidelijke blik op zijn kostuum was er echter nog niet. Tot nu!

Op nieuwe setfoto's van achter de schermen (die maar blijven binnenstromen) kunnen fans voor het eerst via Twitter een blik werpen op het kostuum dat Fraser gaat dragen.

De kiekjes tonen Fraser die staat op wat lijkt op een brandweerwagen. Hij is gekleed in een outfit die verschillende inspiraties lijkt te vermengen. De gasmaskerachtige helm met zwarte lenzen lijkt op wat in de comics wordt gedragen, terwijl de grote zilveren tanks/pitten op zijn rug eruitzien als een voortzetting van de tv-serie Gotham. De vlammenwerper aan zijn arm lijkt niet op het traditionele wapen dat wordt gebruikt, dat heeft vaak meer de vorm van een standaard tweehandig pistool.

Bekijk de foto's hier op het kanaal van @BatGirlFilm

Een cast om van te smullen
Naast Leslie Grace in de titelrol van Barbara Gordon zal J.K Simmons terugkeren als commissaris Jim Gordon in een veel grotere rol (na zijn beperkte aandeel in Justice League) en regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah hebben tevens Michael Keaton weten te strikken om na ruim 30 jaar terug te keren als Bruce Wayne/Batman.

Batgirl moet in de loop van 2022 gaan debuteren op omroep HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair