Taika Waititi praat over het maakproces van 'Thor: Love and Thunder'

Taika Waititi praat over het maakproces van 'Thor: Love and Thunder'

Regisseur Taika Waititi gaat in op de overeenkomsten van het maakproces van Thor 3 en Thor 4.

Regisseur Taika Waititi regisseerde eerder al Thor: Ragnarok, het derde deel in de Thor franchise. Na het succes van zijn film, kon hij terugkeren als regisseur voor de vierde Thor film.

De vierde Thor film zal Thor: Love and Thunder gaan heten, en werd aangekondigd tijdens San Diego Comic-Con in 2019. De specifieke plot details zijn nog vaag, maar het is bevestigd dat we Natalie Portman zullen zien terugkeren als Jane Foster.

Thor 4
In de vierde Thor film zal Natalie Portman naast Jane Foster ook Mighty Thor spelen. Naast Natalie Portman, keert Jamie Alexander ook terug als Lady Sif.

Daarnaast zullen we enkele leden van de Guardians of the Galaxy zien terugkeren in Thor: Love and Thunder. De film zal ook MCU nieuwkomers Christian Bale en Russell Crowe toevoegen aan de cast.

Taika Waititi
Waititi heeft tot nu toe niet veel narratieve details weggegeven over Thor: Love and Thunder, maar in een recent interview met The Playlist ging hij wel in op het maakproces van de vierde Thor film. Daarbij vergelijk de regisseur het maakproces met die van Thor: Ragnarok.

De regisseur had het volgende te zeggen: "Ik denk niet dat er enig verschil is. Ik bedoel echt, het is even groot en alles is hetzelfde. Er zijn een paar verschillende acteurs, maar de energie en de intentie is allemaal nog hetzelfde." Of Waititi hierbij het heeft over de schaal van de films, of zijn benadering bij het regisseren van de films, is nog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair