Christopher Nolan strikt wéér twee bekende acteurs voor 'Oppenheimer'

Christopher Nolan strikt wéér twee bekende acteurs voor 'Oppenheimer'

De eerste keer voor Michael Angarano, maar de tweede samenwerking met James D'Arcy.

Bijna elke dag verschijnt er wel weer een artikel over de nieuwe film van Christopher Nolan. Heel erg gek is dit niet, aangezien de geliefde regisseur de ene na de andere naam weet te strikken voor zijn volgende project, Oppenheimer. Nu is het weer raak.

Twee dagen geleden werd gemeld dat Jason Clarke (Mudbound) en Louise Lombard (Hidalgo) ook hadden getekend voor de film, maar nu zijn weer twee bekende namen bevestigd voor Oppenheimer.

Tweetal
Het gaat hier om James D'Arcy, o.a. bekend van de Marvel-serie Agent Carter. Het zal de tweede keer zijn dat de acteur te zien zal zijn in een film van Nolan, aangezien hij ook een rol speelde in Dunkirk.

De andere acteur is Michael Angarano, o.a. bekend van Sky High en This Is Us. Buiten de vier acteurs die hierboven worden genoemd zullen ook Cillian Murphy, Matt Damon, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Rami Malek, Florence Pugh, Josh Hartnett, Ben Safdie én Matthew Modine in Oppenheimer te zien zijn!

Verhaal
Met Oppenheimer lijkt Nolan weer voor een drama te gaan in plaats van een actieprent. Het verhaal volgt Robert Oppenheimer (Murphy) ook wel bekend als de 'vader van de atoombom'. De film zal gebaseerd zijn op Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin's Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer.

NieuwsFilm

meest populair