Kleuter gaat viraal na imiteren van de 'Bully Maguire'-dans op schoolfeest

Kleuter gaat viraal na imiteren van de 'Bully Maguire'-dans op schoolfeest

Dat ziet er soepel uit...

Sam Raimi's Spider-Man trilogie wordt over het algemeen door velen beschouwd als de meest accurate weergave van de geliefde webslingeraar met deel 2 als één van de beste superheldenfilms ooit gemaakt.

Tobey Maguire speelde de rol van alter ego Peter Parker driemaal tussen 2002 en 2007 en zou ook nog in een vierde film verschijnen die uiteindelijk in 2010 door Sony werd geschrapt. Zijn optreden in het recente Spider-Man: No Way Home heeft de fans echter weer hoop gegeven.

In Spider-Man 3 (de minste uit de trilogie) kwam Peter Parker in aanraking met de symbioot Venom, waardoor hij een gemene versie van zichzelf werd, op het internet al snel omgedoopt tot de running gag van Bully Maguire.

Deze transformatie leidde uiteindelijk tot de meest memorabele scène uit het drieluik waarin Parker een verbazingwekkend ineenkrimpende dans op straat doet, compleet met armrollen en heupstoten.

Nu is een jonge fan gefilmd terwijl hij die dans nadoet op een schoolfeest, waarna hij in een mum van tijd populair werd. De schattige Twittervideo richt zich op de gezonde jonge jongen terwijl hij de iconische bewegingen perfect nabootst, in zijn eentje midden op de dansvloer.

Bekijk de beelden hieronder:


NieuwsFilm

meest populair