In dit pak zie je Spider-Man in het vervolg op 'No Way Home'

In dit pak zie je Spider-Man in het vervolg op 'No Way Home'

Het zoveelste blauw-rode kostuum van spinnemans.

Aan het einde van Spider-Man: No Way Home zie je het titelpersonage van Tom Holland wegslingeren in een compleet nieuw pak. De fans vinden het nu al het mooiste pak dat de Marvel-held heeft gedragen in de filmreeks.

Tot op heden was er nog geen duidelijk beeld van het pak, maar via nieuw onthulde concept-art krijgen we nu een blik op Spider-Mans nieuwste outfit.

Het nieuwe pak van Spider-Man
Het mag duidelijk zijn dat Spider-Man dit pak zal gaan dragen in de volgende film waarin Spider-Man te zien is. Alweer even geleden werd door Marvel Studios-baas Kevin Feige bevestigd dat Spider-Man 4 er gaat komen, al is nog niet duidelijk wanneer dat zal zijn.

Ontwerper Ryan Meinerding op Instagram bij zijn creatie: "Dit is het ontwerp voor het uiteindelijke pak. Het is zo'n geweldige eer om dit voor Sony en Marvel te mogen doen. Heel erg bedankt Kevin, Amy, Jon, Lou, Victoria en Rachel! En natuurlijk bedankt aan het ongelooflijke VFX-team dat de magie heeft geleverd om het allemaal tot leven te brengen!! De film is zo speciaal en Tom is fenomenaal!!"



NieuwsFilm

meest populair