Nieuwe 'Morbius'-foto onthult de vijandige vampier

Nieuwe 'Morbius'-foto onthult de vijandige vampier

Jared Leto krijgt het zwaar.

Een nieuwe foto van de aankomende Morbius-film biedt een betere blik op Matt Smiths Milo in de film. Het verhaal gaat dat Milo een andere versie van Loxias Crown is en de grote vijand van de film.

Crown verscheen voor het eerst in 1996 in de comics en werd bedacht door Howard Mackie en John Romita Jr., in hun Spider-Man #76. De vijand staat ook wel bekend als Hunger en was ooit lid van Hydra en een vijand van zowel Peter Parker, a.k.a. Spider-Man, als van Morbius.

Een extra vampier in Morbius
Crown werd na een gevecht met Dr. Michael Morbius veranderd in eenzelfde soort vampier. Tegelijk had hij wat minder van dezelfde krachten als traditionele vampiers, maar miste hij daarmee ook hun zwaktes.

In de Morbius-film zien we hoe Dr. Michael Morbius (Jared Leto) probeert een zeldzame bloedziekte te genezen.

Die poging gaat volledig mis, waardoor hij een soort vampier wordt. Na zijn transformatie ontwikkelt Morbius een grote voorliefde voor bloed en besluit hij criminelen te gebruiken om aan die behoefte te voldoen.

Zijn goede vriend Milo heeft dezelfde ziekte en steelt zijn vampiervermogens en wordt vervolgens de vijand. Hij is niet de enige waarmee Morbius moet vechten, want we gaan ook zien hoe FBI-agent Stroud op Morbius jaagt.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair