Grootse piratenfilm maakt indruk op Netflix

Grootse piratenfilm maakt indruk op Netflix

The Pirates: The Last Royal Treasure in de Top 10.

De afgelopen dagen vind je in de Netflix top tien een opvallende titel terug. Het betreft de avonturenfilm The Pirates: The Last Royal Treasure van regisseur Kim Jeong-hoon. De Zuid-Koreaanse productie is een soort van vervolg op een eerdere film.

The Pirates: The Last Royal Treasure is namelijk het spirituele vervolg op The Pirates uit 2014. In die film zag je al een groots zeegevecht tussen piraten, bandieten en pioniers. Zij waren op zoek naar een koninklijke zegel die spoorloos raakte tijdens een walvisaanval.

The Pirates: The Last Royal Treasure op #8 in Netflix Top 10
In de nieuwe film strijden moedige Joseon-piraten en bandieten tegen stormachtige wateren, raadselachtige aanwijzingen en militante tegenstanders. Ook nu wordt er naar iets gezocht, namelijk koninklijk goud dat op zee verloren is gegaan.

Op Rotten Tomatoes nog weinig recensies. Het publiek geeft de film 67 procent op de Audience Score. De IMDb noteert een basic 6,2.

Eerder dit jaar verscheen The Last Royal Treasure al in de Zuid-Koreaanse bioscopen. Sinds 2 maart staat de avonturenfilm op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair