Geflopte scifi-film blijkt een grote hit op Netflix

Geflopte scifi-film blijkt een grote hit op Netflix

Voyagers scoort lekker op streaming!

De high concept scifi film Voyagers was er een waar de nodige hype achter zat. Maar eenmaal in de bioscoop bleek het een flop te zijn en flopte de film dusdanig dat heel wat mensen zich het bestaan ervan niet meer kunnen herinneren.

Voyagers verscheen in april 2021 in de bioscoop. De film was geschreven en geregisseerd door Neil Burger en focust zich op de toekomst van de mensheid.

Voyagers op streaming
Een groep mannen en vrouwen is puur en alleen gemaakt op basis van hun intelligentie en gehoorzaamheid en wordt op een missie gestuurd om een wereld te koloniseren die het menselijk leven zou moeten kunnen ondersteunen. Onderweg komen ze erachter dat hun missie heel anders in elkaar zit, en nemen hun oerinstincten het over.

Ondanks een prima cast met onder meer Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily Rose Depp en Fionn Whitehead, was het bepaald geen succes.

Voyagers had namelijk een productiebudget van 30 miljoen dollar, waarmee ten minste 60 miljoen dollar verdiend zou moeten worden om quitte te spelen. Dat werd uiteindelijk slechts 4 miljoen dollar, waarmee het een grote flop is.

Desondanks meldt Flixpatrol nu dat Voyagers een publiek weet te vinden op Netflix, waar de film zelfs doordringt tot de top tien meest bekeken films.

NieuwsFilm

meest populair