Vanessa Hudgens in doorschijnend jurkje op Insta-foto's

Vanessa Hudgens in doorschijnend jurkje op Insta-foto's

De actrice loopt er fraai bij.

Actrice en celeb Vanessa Hudgens gaat al een tijdje mee in Hollywood. Op 14 jarige leeftijd debuteerde ze al in de tv-serie Still Standing om later ook bekend te worden als zangeres en actrice in uiteenlopende kleinere producties en grote Hollywoodfilms.

Als je wilt kijken naar wat Vanessa komende periode gaat doen, dan stem je al snel af op de IMDb. Helaas is haar pagina ijzig leeg voor aankomende projecten. Eigenlijk vind je maar een toekomstige serie terug.

Dat is de animatieserie Army of the Dead: Lost Vegas verschijnt binnenkort en daarin spreekt ze de stem in van het personage Willow in. In de reeks zien we de inspanningen van Scott Ward (Dave Bautista) en zijn team om hun dierbaren te beschermen tijdens de eerste fasen van de mysterieuze zombie-uitbraak in Vegas.

Opvallend jurkje op Insta
"Vandaag zeggen we Valentino 💗💗💗 Gefeliciteerd Pierpaolo Piccioli met de SCHITTERENDE show. Laatste beeld - ik betrapte mezelf erop dat ik in slow motion wow zei. Maar nogmaals, kun je het mij kwalijk nemen!?!!! 🤌🏽✨" schrijft Vanessa bij foto's in een wel erg doorschijnend modieus jurkje.


De 33 jarige Vanessa Hudgens in haar jurkje zien? Check deze dan nu op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair