Daredevil moet in het MCU geen harde reboot krijgen

Daredevil moet in het MCU geen harde reboot krijgen

Charlie Cox weet wel wat hij wil.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor het MCU.

Daredevil-acteur Charlie Cox denkt dat zijn personage best in het Marvel Cinematic Universe kan spelen. Maar dan wel na een 'soft reboot' gekregen te hebben.

Daredevil was de belangrijkste Marvel/Netflix televisieserie, die de basis legde voor nog een hele rits andere series rond personages als Iron Fist, Luke Cage en Jessica Jones. Het succes lag vooral ook in de knappe casting, waarbij Cox zelf de hoofdrol van Matt Murdock, a.k.a. Daredevil speelde.

Daredevil-reboot maken
Marvel Studios lijkt zich ook wel gerealiseerd te hebben dat de casting goed was. Immers was Cox zelf ineens in een kleine rol in Spider-Man: No Way Home te zien als Daredevil. Nu lijkt een terugkeer er duidelijk in te zitten voor een toekomstige terugkeer.

De vraag waar fans mee zitten, is of Daredevil straks dezelfde is die we in het Netflix/Marvel-universum leerden kennen, of dat het er straks anders uit komt te zien en dat Marvel gebruik maakt van de mogelijkheden van het multiversum.

Cox was te gast bij een panel in Abu Dhabi en vertelde: "Ik denk niet dat het logisch is om verder te gaan waar we gebleven waren. Ik denk dat het past bij het MCU, met alternatieve realiteiten, om deze Daredevil een andere te laten zijn, een nieuwe versie."

NieuwsFilm

meest populair