Arnold Schwarzenegger houdt hoop op vervolg op zijn komedieklassieker

Arnold Schwarzenegger houdt hoop op vervolg op zijn komedieklassieker

Komt Triplets er dan toch?

De Hollywood-actieheld Arnold Schwarzenegger keerde in 2011 terug al acteur nadat hij sinds 2003 de gouverneur van Californië was. Een van de projecten die snel werd aangekondigd was een vervolg op Twins uit 1988. Toch is de film nog altijd niet opgenomen.

Tijdens een Arnold Sports Festival in Columbus in Noord-Amerika sprak Schwarzenegger kort over de plannen rondom het vervolg. Ergens geeft hij hoop, maar heel zeker is hij niet van zijn zaak.

"We hadden een kleine tegenslag omdat de man die de film zou regisseren, die de eerste regisseerde, Ivan Reitman is helaas overleden," zei Schwarzenegger. "En je weet dat we nu wachten tot alles is afgekoeld en dan gaan we het project opnieuw optuigen."

"Maar de film zou in oktober worden opgenomen en dat kan nog steeds gebeuren, weet je. Maar we moeten nu een andere regisseur vinden en kijken of we doorgaan met dit project," sloot de acteur toch wat onzeker af.

Een vervolg op Twins wordt al jaren benoemd. In 2012 werd Triplets aangekondigd, ook met rollen voor Danny DeVito en Eddie Murphy. Verleden jaar werd duidelijk dat Tracy Morgan de rol van Murphy zou overnemen.

NieuwsFilm

meest populair