Kortere 'The Batman'-versie bestaat, maar beviel niet bij het testpubliek

Kortere 'The Batman'-versie bestaat, maar beviel niet bij het testpubliek

Warner Bros. maakte op basis daarvan zijn keuze.

Een van de grootste kritieken die men levert op The Batman, is dat de film te lang zou duren. Matt Reeves had maar liefst drie uur nodig om het verhaal van zijn interpretatie van de Dark Knight te vertellen.

The Batman is daarmee ook echt een lange film, wat trouwens wel past bij de andere DC Extended Universe films, die allemaal best lang zijn. Hoewel gevreesd werd dat The Batman door de speelduur niet zo goed zou presteren aan de box office, werd hij goed ontvangen en is het een groot succes aan de box office.

The Batman
Nu blijkt dat Warner Bros. aan het testpubliek een kortere versie van The Batman heeft laten zien. Warner Bros-baas Toby Emmerich sprak met Deadline over de film en deed tijdens het interview een interessante onthulling.

Het blijkt dat er een kortere versie getest is, en dat dit het niet zo goed deed als de bioscoopversie van The Batman. "De laatste keer dat ik naar een première ging in Alice Tully Hall, was Seven. Afgelopen dinsdag herinnerde The Batman mij daaraan: het publiek was enthousiast."

The Batman doet het nu dus goed en volgt Bruce Wayne in zijn tweede jaar als de gemaskerde superheld. De misdaad loopt niet terug in Gotham, maar juist op. Voor Bruce is dat reden om zijn methoden in twijfel te trekken, vooral als dan een gevaarlijke schurk opdoemt die het voorzien heeft op de elite van de stad.

NieuwsFilm

meest populair