'Shazam!'-regisseur grapt over concurrentie met 'Avatar'

'Shazam!'-regisseur grapt over concurrentie met 'Avatar'

David Sandberg maakt zich geen zorgen.

Shazam: Fury of the Gods-regisseur David F. Sandberg reageert op de nieuwste verandering van de releasedatum van zijn DCEU-film. Die gaat het in december dit jaar opnemen tegen het langverwachte Avatar 2.

In Shazam: Fury of the Gods volgen we hoofdpersoon Billy Batson die als superheld Shazam zijn vrienden aanvoert in een strijd tegen een stel gevaarlijke goden. Dat wordt wat, maar nu moet de film het ook nog eens opnemen tegen Avatar 2.

Box office showdown
Oorspronkelijk zou Shazam: Fury of the Gods komende april uitkomen, maar door wat verschuivingen in de releaseplannen van Warner Bros. werd de boel uitgesteld naar juni 2023. Vervolgens besloot de filmstudio deze week nog om de film eerder uit te brengen, al in december dit jaar, in plaats van Aquaman and the Lost Kingdom dat nu naar 2023 verschoven is.

Sandberg reageerde op sociale media op de nieuwe releasedatum. En dat doet hij geheel in stijl, met de nodige humor.

"Arme James Cameron, die moet nu staan te trillen", grapte hij. Ook grapte hij: "Shazam 1 was een kerstfilm die in april uitgebracht werd. En Shazam 2 is een zomerfilm die met de kerst uitkomt."



Dat de twee films het tegen elkaar op gaan nemen aan de box office hoeft niet erg te zijn. Immers spreken ze een redelijk verschillend publiek aan.

NieuwsFilm

meest populair