Chris Pratt doet alsof hij bang is op 'Jurassic World: Dominion'-foto

Chris Pratt doet alsof hij bang is op 'Jurassic World: Dominion'-foto

Chris Pratt staat samen met Sam Neill op beeld.

Chris Pratt deelde een foto op zijn Instagram van en Jurassic World: Dominion-persevenement waarbij zijn coster Sam Neill hem 'bang' maakt.

De met dinosaurussen volgestopte Jurassic World: Dominion speelt zich vier jaar na de vorige film af. Toen werd Isla Nublar verwoest door een vulkaanuitbarsting en kwamen de dinosaurussen op grote schaal terecht op het vaste land. De mensheid moet nu samen zien te leven met de beesten.

Jurassic World: Dominion
Jurassic World: Dominion is geregisseerd en mede geschreven door Colin Trevorrow en belooft een heerlijke nostalgische film te zijn vooral zowel nieuwe als oude fans van de franchise. Immers zien we niet alleen Chris Pratt terugkeren als Jurassic World-personage Owen Grady.

Ook zien we de oude Jurassic Park-cast terugkeren in de film, waarbij Sam Neill een van de terugkerende castleden is.

Duidelijk is ook dat Pratt niet alleen bang hoeft te zijn voor de dinosaurussen. Hij moet ook vrezen voor zijn collega Neil, blijkt wel uit de foto die hij plaatste op Instagram. Pratt beweert enorm geschrokken te zijn van het moment dat Neill zijn hand op zijn schouder legde. "Ik plaste in mijn broek Sam. Ik wil dat je daarover nadenkt."



NieuwsFilm

meest populair