'Star Trek 4'-cast ondanks gebrek aan script: "Wij zijn er helemaal klaar voor!"

'Star Trek 4'-cast ondanks gebrek aan script: "Wij zijn er helemaal klaar voor!"

De langverwachte sequel op 'Beyond' komt er dan toch...

Grote vreugde onder fans toen onlangs ein-de-lijk een vierde Star Trek werd aangekondigd met de originele cast uit de vorige drie delen. En wat heerste er onder die castleden? Totale verbazing!

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho en Simon Pegg wisten naar verluidt helemaal nergens vanaf toen producent J.J. Abrams in februari het nieuws bekend maakte dat de crew van de USS Enterprise zich ging opmaken voor een vierde avontuur.

Het is de bedoeling dat ze in december 2023 de bioscoopzalen weer binnen vliegen, maar voorlopig heeft geen van de acteurs nog een script gezien.

Niet nodig
Desondanks geeft hoofdrolspeler Pine aan dat hij als één van de eerste aan de onderhandelingstafel plaatsnam. Hem werd gevraagd waar dit vertrouwen zonder een voltooid scenario vandaan kwam:

"Ik weet dat we allemaal enthousiast zijn. Maakt niet uit wanneer ze ons een script sturen, we zijn er al klaar voor. Ik vertrouw verder niemand, maar ben reuze-opgewonden. Ik hou van het verhaal, ik hou van het concept, ik hou van het merk en ik hou van alle mensen in het team."

NieuwsFilm

meest populair