Yolanthe in mooi strak rood outfitje op Insta-foto's

Yolanthe in mooi strak rood outfitje op Insta-foto's

De Nederlandse actrice in Egypte.

Al jaren zien we de Nederlandse celeb Yolanthe Cabau aan de weg timmeren. Niet alleen als model en tv-presentatrice, maar ook als actrice in vele tv-series en films. En dat laatste is ze echt nog niet verleerd.

Dit jaar moet ze weer te zien zijn als Bo in F*ck de liefde 2, het vervolg op de romantische komedie uit 2019. Onder meer Victoria Koblenko en Bo Maerten zullen te zien zijn in de film van Appie Boudellah, ook bekend van Just Say Yes en Liefde zonder grenzen. In die films zagen we Yo ook opdagen.

Maar Yolanthe heeft nog een project en dat is de familiefilm 2022De allergrootste slijmfilm van regisseur Martijn Smits. Het wordt de derde film in de reeks en Yolanthe zal te zien zijn als de moeder van Indy, de rol die door YouTube-ster Bibi wordt vertolkt.

Mooi rood is niet lelijk
Met niet meer dan een hartje ❤️ onderbouwt ze nu een reeks vakantiefoto's in Egypte. Ook op reis langs verschillende oudheden ziet Yolanthe er weer spik en span uit. Dit keer in en rood outfitje, met bijpassende tas. Check de beelden hieronder.


De beelden van de 36-jarige Yolanthe zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair