Nieuwe thriller van Christopher Nolan heeft echt alleen maar grote sterren

Nieuwe thriller van Christopher Nolan heeft echt alleen maar grote sterren

Nu heeft ook Matthias Schweighofer zich bij de groep gevoegd.

Regisseur Christopher Nolan werkt op dit moment aan zijn nieuwe film Oppenheimer. En in die film zien we grote sterren. Er komen er ook steeds meer bij.

Nu wordt bekend dat Matthias Schweighofer zich ook bij de cast heeft gevoegd. De acteur lijkt snel een grote naam te worden. Zo zagen we hem recent in Army of the Dead en Army of Thieves en tekende hij onlangs voor de Netflix-spionagethriller Heart of Stone met Gal Gadot.

Oppenheimer: behoorlijk indrukwekkende cast
De afgelopen weken wordt de cast voor Oppenheimer steeds weer wat indrukwekkender. Nolan verzamelt heel wat grote namen voor de film. Hieronder een overzicht van de meest opvallende sterren.

- Cillian Murphy - J. Robert Oppenheimer
- Emily Blunt - Katherine Oppenheimer
- Robert Downey Jr. - Lewis Strauss
- Matt Damon - Lt. Gen. Leslie Groves
- Florence Pugh - Jean Tatlock
- Rami Malek - Wetenschapper
- Benny Safdie - Edward Teller
- Josh Hartnett - Ernest Lawrence
- Dane DeHaan
- Jack Quaid
- Matthew Modine
- Kenneth Branagh
- Jason Clarke
- David Dastmalchian
- James D'Arcy
- Josh Peck
- Alden Ehrenreich
- Louise Lombard

Maar nog meer namen
Waarschijnlijk zijn bovenstaande namen niet de enige grote sterren die in de thriller te zien zijn. Er zijn ook nog rollen voor Dylan Arnold, Olli Haaskivi, David Krumholtz, Michael Angarano, Scott Grimes, Christopher Denham, David Rysdahl, Guy Burnet, Danny Deferrari, Harrison Gilbertson en Emma Dumont.

Nolans honderd miljoen dollar kostende Oppenheimer staat gepland voor juli 2023 en volgt J. Robert Oppenheimer, de wetenschapper die heeft bijgedragen aan het Manhattan Project dat leidde tot de uitvinding van de atoombom.

NieuwsFilm

meest populair