'Morbius'-film is korter dan gedacht werd tot nu toe

'Morbius'-film is korter dan gedacht werd tot nu toe

De film met Jared Leto duurt iets meer dan anderhalf uur.

Het lijkt erop dat de speelduur van Morbius iets lager komt te liggen dan tot nu toe verwacht werd. Dat blijkt uit de speelduur die gepubliceerd is door diverse bioscopen.

Morbius is het derde deel in Sony's Spider-Man Universe en was oorspronkelijk gepland als de tweede film. Hij werd echter uitgesteld en in plaats daarvan werd Venom: Let There Be Carnage uitgebracht als tweede deel in de nieuwe franchise.

Morbius-speelduur
Morbius komt over minder dan een maand uit in de bioscoop. De film krijgt volgens AMC Theaters en Regal Cinemas een speelduur van 105 minuten. Iets minder dus dan de eerder aangekondigde 108 minuten die de film zou duren.

Daarmee is de film iets langer dan de vorige productie in de Sony-franchise. Venom: Let There Be Carnage kreeg een speelduur van 97 minuten en was daarmee tegen de trend van steeds langere superheldenfilms erg kort.

In Morbius zien we Jared Leto als Michael Morbius, een wetenschapper die een zeldzame bloedziekte heeft die snel zijn leven zal kosten. Hij probeert de ziekte te genezen, maar het geneesmiddel dat hij maakt geeft hem een soort transgenetisch vampirisme, waardoor hij bovennatuurlijke krachten krijgt. Enkel de zwaktes komen niet mee, op een grote bloeddorst na.

NieuwsFilm

meest populair