Grote actiefilm knalt de Netflix Top 10 binnen

Nu staan er twee films met Ryan Reynolds bovenaan.

Afgelopen vrijdag debuteerde op Netflix de nieuwe scifi-actiefilm The Adam Project en deze wist meteen de eerste plek in de Netflix Top 10 te bemachtigen. Niet veel later stond op de tweede plaats een tweede film met Ryan Reynolds.

Sinds afgelopen zaterdag staat namelijk Hitman's Wife's Bodyguard op de streamingdienst. Het vervolg op The Hitman's Bodyguard uit 2017 komt binnen op de tweede stek in de Top 10.

De film wist het succes van de eerste film niet voort te zetten. Na een al zwakker ontvangst wist de $70 miljoen kostende actiekomedie ongeveer hetzelfde bedrag op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het eerste deel kwam nog tot $176,6 miljoen.

Hitman's Wife's Bodyguard op #2 in Netflix Top 10
Ook met rollen voor Samuel L. Jackson en Salma Hayek is het in de film van regisseur Patrick Hughes (The Expendables 3) vier jaar na het eerste deel.

Bodyguard Michael en de huurmoordenaar Darius hebben nog steeds een vriendschapsband en nu moeten ze de krachten bundelen om Europa te redden van een machtig en wraakzuchtig persoon. En om Sonia te redden.

Wat zeg jij? Heb jij je al kunnen vermaken met dit tweede deel of geef je de film nu een kans op Netflix?



NieuwsFilm

meest populair